Postet nga: Hashim Thaçi

Gjykata Speciale refuzon kërkesën e Thaçit për mbrojtje në liri

Gjykata Speciale në Hagë ka refuzuar kërkesën e ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për mbrojtje në liri.

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së, mbrojtja kërkon listë paraprake të dëshmitarëve

Sot është mbajtur konferenca e radhës mbi ecurinë e çështjes në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit.

Hagë: Gjykata e Apelit refuzon ankesat e aplikuesve për status të viktimës, në rastin kundër ish-krerëve të UÇK-së

 

A kërkoi Thaçi të dërgohet për arrest shtëpiak në Slloveni, flasin nga Specialja dhe qeveria sllovene

Para disa ditëve mediat sloovene raportuan se mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Gjykatën Speciale ka kërkuar që ai të dërgohet në ...

Lumnije Thaçi bashkëshortja e ish presidentit Thaçi, shtyn pagesën e shtëpisë

Lumnije Thaçi, gruaja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në deklarimin e pasurisë së saj për këtë vit, ka bërë të ditur se e ...

22 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së, ja marrëveshja

Sot mbushen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së, ku janë përfshirë në detaje fazat e dorëzimit të armëve, mbajtjes së ...

Gjykata Speciale, cakton kolegjin e Gjykatës së Apelit për të vendosur për ankesën ndaj vendimit për refuzimin e disa viktimave potenciale

Gjykata Speciale ka njoftuar se kryetarja e kësaj Gjykate, Ekaterina Trendafilova ka caktuar kolegjin e Gjykatës së Apelit për të vendosur në lidhje me ankesën ndaj ...

Hashim Thaçi mund të përfaqësohet në Hagë edhe nga avokati Misetiq

Sipas njoftimit të Gjykatës Speciale, ish presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mund të përfaqësohet edhe nga një avokat.