Foto: Ilustrim

Podujevë, policia kap lopët e kontrabanduara

Policia doganore në Podujevë ka hasur  në një kombi me targa lokale në të cilin kishin qenë dy krerë lopë.

Policia dyshon se lopët ishin kontrabanduar.

Rasti ka ndodhur në dje në Podujevë në orën 09:00

Siç bëhet e ditur, kafshët dhe automjeti janë konfiskuar ndërsa nuk raportohet për të arrestuar.