Postet nga: dogana e kosovës

VIDEO - Pamje nga bunkeri ku fshiheshin barnat

Një hapësirë e fshehur me medikamente të kontrabanduara është zbuluar sot në një barnatore në Prishtinë, nga Dogana e Kosovës.

Ferizaj, kapen barna të kontrabanduara në vlerë rreth 5 mijë euro - VIDEO

Dogana e Kosovës njofton se njësitë e doganës kanë realizuar një aksion në qytetin e Ferizajit ku edhe kanë arritur të gjejnë medikamente të kontrabanduara në vlerë ...

Llugaliu: Në veri personat e arrestuar për kontrabandë nuk u gjykuan, kam njohuri se janë pjesë e bizneseve

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka thënë se në vitin 2015 janë arrestuar 12 persona në veri të vendit për kontrabandë me barna dhe duhan.

Llugaliu: Supozohet se gjatë kohës së barrikadave ka pasur aktivitet të rritur të kontrabandës në veri

Drejtori i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, deklaroi se supozohet që gjatë kohës së barrikadave në veri të vendit ka pasur edhe aktivitet të shtuar të kontrabandë...

Intervistë me drejtorin e Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me drejtorin e Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu.

5 miliardë euro mallra importoi Kosova gjatë 2022, 370 milionë janë nga Serbia

Kosova ka importuar 5.6 miliardë euro mallra gjatë vitit 2022 ndërsa ka eksportuar mallra në vlerë 869 milionë euro.

Vera e prodhuar në Hoçë të Madhe me mbishkrimin ‘Kosova dhe Metohija’

Vera që ishte duke u prodhuar në fshatin Hoçë e Madhe të Rahovecit, prodhohej dhe shitej me mbishkrimin ‘Kosova dhe Metohija’.

Aksioni në fshatin Hoqë e Madhe të Rahovecit, lëndohet komandati i Policisë

Komandanti i Policisë në Rahovec, Fazli Morina, ka mbetur i lënduar gjatë aksionit të Doganës dhe Policisë së Kosovës në fshatin Hoqë e Madhe të Rahovecit, pë...