Shpërthim në një qendër tregtare në Ferizaj

Një shpërthim ka ndodhur në një qendër tregtare në Ferizaj.

Ende nuk dihet se cila është arsyeja e shpërthimit të zjarrit dhe nëse ka të lënduar.

Në adresën e KALLXO.com kanë arritur disa fotografi në të cilën shihen policia dhe zjarrfiksit në vendin engjarjes.

Më poshtë mund të shihni fotografitë: