Foto: Facebook/OlafScholz.

Scholz: Kthim në politikën e frikësimit

Në dy-vjetorin e fillimit të agresionit rus kundër Ukrainës, kancelari Olaf Scholz ka bërë thirrje për kthim në një politikë të frikësimit. Gjermania dhe Europa duhet të bëjnë më shumë për t’u mbrojtur me efektivitet, tha ai.