Ramiz Lladrovci, PDK, Drenas. Foto: Atdhe Mulla

Ramiz Lladrovci emëron katër drejtorë të rinj

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka njoftuar se sot ka emëruar katër drejtorë të rinj në krye të drejtorive.

Siç bëhet e ditur përmes një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’, drejtorët janë: Muhamet Gjoka – Drejtor i Drejtorisë Komunale për Arsim. Endrit Gllareva – Drejtor i Drejtorisë për Infrastrukturë lokale. Ruzhdi Lestrani – Drejtor i Drejtorisë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë. Milaim Hajdari – Drejtor i Dretorisë së Inspekcionit.

KALLXO.com kishte raportuar me 2 nëntor se drejtori i Arsimit në Komunën e Drenasit, Tafil Halilaj ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë ndërsa Drejtoreshës së Inspekcionit, Aurora Berisha, nuk iu vazhdua akt-emërimi nga kryetari Ramiz Lladrovci.

Ramiz Lladrovci liron nga detyra dy drejtorë

Komuna e udhëhequr nga Ramiz Lladrovci gjatë muajit tetor ka mbetur edhe pa një drejtor të Infrastrukturës pasi që Idriz Hysenaj që mbante këtë pozite u arrestua për “keqpërdorim të pozitës apo autoriterit zyrtar”.

Ramiz Lladrovcit i arrestohet drejtori për korrupsion

Gjithashtu edhe në nëntor të vitit 2018 Lladrovci, ka njoftuar se ka liruar nga detyra drejtorin për Buxhet e Financave, Labinot Gruda, pas kërkesës së këtij të fundit që të lirohet nga kjo pozitë për ‘arsye personale”.

Drejtori i Drenasit, i liruar nga detyra, flet për KALLXO.com