Postet nga: komuna e drenasit

Shkarkohet kryesuesi i Kuvendit të Drenasit, Lladrovci thotë se ishte 'cak i asamblistëve hakmarrës'

Kuvendi Komunal i Drenasit në një seancë të jashtëzakonshme ka shkarkuar kryesuesin e tij, Milaim Hajdarin, i cili vjen nga partia që ka pushtetin në këtë komunë (PDK).

Ish-kandidati i PDK-së për asamblist zgjidhet zëvendësdrejtor i QKMF-së në Drenas

Selman Mehani, ish-kandidati për asamble nga radhët e partisë në pushtet në Drenas, PDK, është zgjedhur më i suksesshmi në një konkurs së fundmi të Komunës së ...

Kuvendi Komunal i Drenasit diskuton raportin e ekipit të Auditimit Social (VIDEO)

Kuvendi Komunal i Drenasit ka diskutuar të mërkurën raportin e ekipit të Auditimit Social, i cili është formuar për të monitoruar projektin e ndërtimit të kolektorë...

Raporti i ekipit të Auditimit Social për projektin e kolektorëve në Drenas, cilat janë gjetjet dhe rekomandimet?

Një grup prej 20 qytetarëve, të profesionave e moshave të ndryshme, u bënë pjesë e ekipit të Auditimit Social në Komunën e Drenasit dhe për disa muaj ...

Veprimi i Komunës së Drenasit që shmangi bllokimin e tenderit në OSHP

Komuna e Drenasit i ka rivlerësuar ofertat për tenderin për “Mirëmbajtje të Deponisë Inerte” vetëm duke u bazuar në rekomandimet e ekspertit shqyrtues.

Me 4.5 milionë euro nga Granti i Performancës pritet të ndërtohet dhe zgjerohet sheshi në Drenas

4.5 milionë euro që i ka fituar nga Granti i Performancës komunale, kryetari i Drenasit Ramiz Lladrovci ka vendosur që të realizojë një projekt në qytet.

Drenas, hapet shqyrtimi publik për planin rregullues për qendrën e qytetit

Komuna e Drenasit ka bërë sot hapjen zyrtare të shqyrtimit publik të Projekt-Dokumentit - Plani Rregullues i Hollësishëm për Qendrën e Qytetit.

Planfikimet buxhetore të Ramiz Lladrovcit në përmisimin e sigurinë publike

Buxheti i miratuar për vitin 2023 për Komunën e Drenasit është 18 milionë e 156 mijë euro. Nga kjo shifër, për ndriqim publik  janë ndarë 300 mijë euro.