Postet nga: ramiz lladrovci

Jean Claude Van Damme arrin në Kosovë

Aktori i njohur i filmave aksion, Jean-Claude Van Damme, ka arritur në Kosovë.

Lladrovci: Van Damme po vjen në Kosovë

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka njoftuar se artisti Jean-Claude Van Damme do të vijë në Kosovë.

Me 4.5 milionë euro nga Granti i Performancës pritet të ndërtohet dhe zgjerohet sheshi në Drenas

4.5 milionë euro që i ka fituar nga Granti i Performancës komunale, kryetari i Drenasit Ramiz Lladrovci ka vendosur që të realizojë një projekt në qytet.

Ramiz Lladrovci ia dedikon Hashim Thaçit fitoren e grantit të përformancës

Komuna e Drenasit ka fituar sërish grantin e performacës nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në vlerë prej 2 milionë e 34 mijë e 775 euro.

Planfikimet buxhetore të Ramiz Lladrovcit në përmisimin e sigurinë publike

Buxheti i miratuar për vitin 2023 për Komunën e Drenasit është 18 milionë e 156 mijë euro. Nga kjo shifër, për ndriqim publik  janë ndarë 300 mijë euro.

Ramiz Lladrovci liron nga detyra dy drejtorë

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka liruar nga detyra sot dy drejtorë të drejtorive komunale.

Lladrovci: Me këtë intensitet të investimeve të Qeverisë, do të duhen 9 vjet për të asfaltuar 9 kilometra rrugë

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, në një intervistë për Portalin Dukagjinin, ka treguar për punën e tij si udhëheqës i komunës, ...

Lladrovci bën ndryshime në kabinetin e tij

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka bërë disa ndryshime brenda ekipit qeverisës dhe kabinetit të tij.