'BQK ende pa bord', sonte në #KallxoPernime

Sonte në emisionin #KallxoPernime, ndiqeni debatin për krizën e krijuar në Bankën Qendrore të Kosovës në mungesë të bordit

Banka Qendrore e Kosovës ende nuk ka bord funksional.

A po rrezikohet stabiliteti financiar për shkak të mungesës së vendimmarrjes në BQK?

Çka po ndodh me tregun e sigurimeve?

Pse duhet qytetarët me i pagu policat e sigurimeve për diasporën?

Qysh është blerë vetura luksoze për Guvernatorin?

Emisioni #KallxoPernime transmetohet sonte në ora 20:30 në RTV Dukagjini dhe në KALLXO.com