Postet nga: bordi

Gjykata pezulloi zbatimin e Rregullores së Brendshme të ShSKUK-së

Është shtyrë ekzekutimi i Rregullores për Organizimin e Brendshëm dhe Sistematizimin e Vendeve të Punës në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, me vendim ...

Bordi i KEK-ut emëron ushtrues detyre kryeshefin dhe zv.kryeshefin e ndërmarrjes

Bordi i drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) ka emëruar ushtrues detyre të kryeshefit, Bekir Gërgurin dhe zëvëndëskryeshef, Ramadan Budakovën.

Shpallet konkursi për anëtarë të bordit të ‘Telekomit të Kosovës’

Ministria e Ekonomisë ka bërë të ditur se është shpallur konkursi për anëtarë të bordit të drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore “Telekomi i Kosovës” ...

Qeveria emëron anëtarët e bordit të drejtorëve të ndërmarrjes TrainKos

Qeveria e Kosovës ka emëruar anëtarët e ri të Brodit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore, Hekurudhat e Kosovës, Train-Kos, Sh. A.

LVV vazhdon traditën e PAN-it, punëson njerëzit e saj në ndërmarrje publike

Dy njerëz të partisë e cila drejton Qeverinë e vendit, Lëvizjes Vetëvendosje, janë zgjedhur në dy pozita të larta udhëheqëse në ndërmarrjen publike KRU “...

Peticioni për shkarkimin e kryetarit të Bordit të RTK-së, përballja Hoxha - Boletini në Komisionin parlamentar

Sindikata e Pavarur e RTK-së po kërkon shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së, Besnik Boletini përmes një peticioni të nënshkruar nga 361 punëtorë.

Konkursi për tre anëtarë të bordit të RTK-së, kryetari dhe nënkryetarja e bordit aktual nuk hynë te kandidatët më të poentuar

Mehmet Kalisi, Ilir Bytyçi, Albinot Maloku, Shukrije Rama, Naile Demiri dhe Dritan Shaipi janë kandidatët më të poentuar nga 13 kandidatët e intervistuar nga Komisioni ad-hoc i Kuvendit ...

Kuvendi e shkarkon Bordin e KPMM-së

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar sot bordin e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, me kryesuese Selvete Grajqevci – Pllana dhe anëtarë, Rrezarta Pushkolli, Gani Maliqi dhe ...