Postet nga: Banka

Tre raste të dyshimta të falsifikimit të kartëmonedhës 500 euroshe

Disa kartëmonedha të 500 eurove, janë raportuar si të dyshuara për falsifikim, në tre raste të ndara, vetëm gjatë ditës së djeshme në Kosovë. Dy nga rastet, ...

Dy raste të falsifikimit të parave në Prizren

Policia në rajonin e Prizrenit ka njoftuar për dy raste të falsifikimit të parave.

Raporton në polici pasi deponoi 500 euro të falsifikuara nga i dyshuari

Një person ka raportuar në polici për një rast të falsifikimit të parave.

Arrestohet 24 vjeçari i dyshuari për grabitjen e bankës në Vushtrri

Gjatë ditës së djeshme është arrestuar i dyshuari për plaçkitje të një filiali të një banke në Vushtrri.

Prizren- Zyrtarja e bankës has në para të falsifikuara

Një zyrtare e një banke në Prizren ka raportuar në polici se ka hasur në para të falsifikuara.

Grabitet banka në Veternik, u vodhën mijëra euro

Në lagjen Veternik në Prishtinë dje rreth orës 09:38 është grabitur një bankë.

Zyrtari i bankës has në para të falsifikura

Një zyrtar i një banke në Prishtinë ka raportuar në polici për disa para të falsifikuara.

Prishtinë, paguan naftën me para të falsifikuara dhe ikën në drejtim të panjohur

Tri raste të deponimit-pagesës me para false janë raportuar dje në policinë e Kosovës në Regjionin e Prishtinë.