Shpend Ahmeti, kryetar i komunës së Prishtinës

Ahmeti njofton prindërit për digjitalizimin e shkollave në kryeqytet

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar prindërit e disa shkollave për digjitalizimin e disa shërbimeve në shkolla.

Deri më 4 maj, ai tha se do të përfundojnë të gjitha njoftimit për prindërit ndërsa platforma e quajtur “e-shkollori” është nga klasët e gjashta deri të nënta.

“Disa prej juve keni marr sms në telefonat e juaj ku i keni marr Username/password të platformes e-shkollori. Fillimisht po e nisim me klasët VI-IX dhe tashmë sms-ët e parë kanë shkuar tek prindërit dhe nxënësit në shkollat Ismail Qemajli, Qamil Batalli e Faik Konica e deri më 4 maj do t’i marrin krejt prindërit”, ka njoftuar i pari i kryeqytetit.

Ahmeti ka paralajmëruar se digjitalizimi do të jetë në funksion edhe pas kthimit në normalitet.

“Pra krahas kthimit në normalitet në shkolla, tani më shkollat e Prishtinës do të jenë komplet të digjitalizuara. Kjo do ta bëjë menaxhimin dhe qeverisjen e shkollës më të lehtë sepse do të ndjekim problemet në kohë reale, e prindërit do të jenë shumë më afër suksesit dhe mësimit të fëmijëve të tyre”, thuhet në fund të njoftimit.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!