array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Lajmi i rremë për përdhunuesit në tokat shqiptare

Deklarata

Përdhunesit në tokat shqiptare…VIDEO

Vlerësimi

Me kos

Përshkrimi i fotografisë së disa imamëve të Kosovës “Përdhunesit në tokat shqiptare…VIDEO” është i rremë. Në artikull nuk është ofruar asnjë dëshmi se imamët që u janë publikuar fotografitë janë përdhunues të tokave shqiptare.

Artikulli

Më 21 maj 2023, në faqen e internetit “a-news24” është publikuar një artikull me titull: “Përdhunesit në tokat shqiptare…VIDEO”.

I njëjti përshkrim dhe video është shpërndarë edhe në faqen e Facebook-ut “Lola Lola” dhe në faqën “Maqedonia Shqiptare”.

Në artikull është publikuar një fotografi në të cilën janë profilet e disa imamëve në Kosovë, mirëpo në artikull nuk është shkruar asnjë fakt që e mbështet titullin.