Postet nga: facebook

Ish-presidentit Trump do t’i lejohet kthimi në Facebook dhe Instagram

Ish-presidentit amerikan, Donald Trump do t’i lejohet kthimi në rrjetet sociale në Facebook dhe Instagram pasi kompania Meta njoftoi se do t'i jap fund pezullimit 2-vjeçar të llogarive ...

Meta po e shqyrton mundësinë e kthimit të ish-presidentit Trump në Facebook

Kompania Meta po e shqyrton mundësinë ta lejojë sërish në rrjetin social Facebook ish-presidentin amerikan, Donald Trump, pasi e ndaloi të njëjtin për dy vjet pas ...

Meta kërcënon me largimin e përmbajtjes së lajmeve në SHBA nëse miratohet ligji i ri

Facebook po paralajmëron se mund t’i ndalojë tërësisht lajmet nga platforma e tij në SHBA nëse Kongresi e miraton një projektligj përmes të cilit ...

Mori qasjen në Facebook dhe kërkoi para në emër të tij, rasti po hetohet

Një person në Mitrovicë është ankuar në Policinë e Kosovës se një i panjohur pa autorizimin e tij ka marrë qasjen në llogarinë e tij në Facebook.

Aplikacionet më të njohura në Android

Android është aktualisht sistemi operativ celular më i përhapur në botë, dhe këto janë aplikacionet që përdoren nga shumica absolute e përdoruesve të tij.

Adoleshentët po largohen masivisht nga Facebook - pjesën më të madhe të kohës po e kalojnë në YouTube

Ndërkohë që shtatë vjet më parë 71 për qind e adoleshentëve në SHBA e përdornin Facebook, sot ky numër ka rënë në vetëm 32 pë...

Facebook vjen me ndryshime të reja

Platforma e njohur sociale ndau skedën Home në dysh të enjten. Lëvizja përfshin shtytjen e Facebook për të ofruar më shumë përmbajtje argëtuese dhe ...

Me një llogari do të mund t’i shtoni deri në pesë profile në Facebook

Facebook po e teston një mënyrë funksionimi që mund të mundësojë deri në pesë profile të ndryshme të lidhura me një llogari përdoruesi.