Postet nga: Faik Ispahiu

Verifikimi i fakteve dhe rëndësia e kredibilitetit në kohën e të vërtetës virtuale

Fjalimi i Faik Ispahiut me rastin e shënimit të 2 prillit – Ditës Ndërkombëtare të Verifikimit të Fakteve.

Mediat dhe shoqëria civile të bashkohen në luftë kundër korrupsionit

Organizata Joqeveritare “Horizonti i Ri” në bashkëpunim me gazetën “Koha javore” organizuan gjatë fundjavës në Ulqin, trajnimin “Qeverisja e mirë dhe antikorrupsioni”, në të cilin morën ...

Sot jepet repriza e shfaqjes virtuale 'Sërish vijnë zgjedhjet’

Sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 21:00, jepet repriza e shfaqjes virtuale “Sërish vijnë zgjedhjet” me regji të Faik Ispahiut. 

Vlerësohet lartë shfaqja ‘Sërish vijnë zgjedhjet’ e Faik Ispahiut

Personalitete publike, të artit e artdashës kanë vlerësuar shfaqjen “Sërish vijnë zgjedhjet” me regji të Faik Ispahiut, e cila u dha LIVE të dielën në mbrë...

Jepet premiera shfaqjes virtuale ‘Sërish vijnë zgjedhjet’, arrin mbi 58 mijë shikime 

Shfaqja “Sërish vijnë zgjedhjet” me regji të Faik Ispahiut është dhënë dje në mbrëmje (12.07.2020) premierë LIVE në Facebook dhe në ZOOM. Është hera e parë që një ...

‘Sërish vijnë zgjedhjet’, shfaqje virtuale LIVE në Facebook dhe ZOOM

Të dielën, me 12.07.2020 në ora 21:00, përmes Facebok-ut dhe ZOOM-it jepet LIVE premiera e shfaqjes virtuale, “Sërish vijnë Zgjedhjet”, në regji të Faik Ispahiut.

Marrëveshje bashkëpunimi mes Odës Ekonomike dhe KALLXO.com për raportimin e korrupsionit

Drejtori i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi dhe drejtori i Internews Kosova, Faik Ispahiu, kanë nëshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për fuqizimin e raportimit ...

Shqyrtohen mënyrat e angazhimit të Diasporës në ndërmarrësi të Kosovës

Në ditën e dytë të aktiviteteve në kuadër të konferencës “Diaspora Flet”, eksperti irlandez i çështjeve të Diasporës, Martin Russelll, tregoi se cilat do të ishin ...