Postet nga: KGJK

Këto janë rekomandimet e kryetarëve të gjykatave të Kosovës pas takimit të sotëm

Mekanizmi i krijuar nga KGJK-ja - Asambleja e kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës, ka zhvilluar takim sot nën udhëheqjen e kryetarit të Asamblesë, ...

Kryetari i Supremes: Nuk është bërë sa duhet nga gjykata për rastet e trafikimit me njerëz

Në mbledhjen e Asamblesë së kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës, mekanizëm i krijuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, sot është diskutuar ...

Kryetarët e gjykatave diskutojnë për pajisjet e video-incizimit – “Më në fund nuk do ta çojmë ditën duke shkruar procesverbale”

Asambleja e kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës, mekanizëm ky i krijuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, ka diskutuar sot rreth progresit ...

Padia ndaj 'KTV' dhe Mufalil Bajqinovcit ku Hysni Hoxha kërkon 200 mijë euro, në padi përfshihen edhe KPK e KGJK

Përfaqësuesi ligjor i Hysni Hoxhës, avokati Sahit Bibaj ka bërë zgjerimin e padisë në rastin ku palë të paditura për shpifje dhe fyerje janë KTV-ja ...

Kurti takohet me Kryesuesin e KGjK-së, flasin për funksionimin e Gjykatës në Mitrovicë të Veriut

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot ka pritur në takim Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj.

Këshilli Gjyqësor vendos për ankesën ndaj gjyqtarit Faton Ajvazi

Raiffeisen Bank i ishte drejtuar me kërkesë Këshillit Gjyqësor që gjykatësit të Gjykatës së Ferizajit, Faton Ajvazi, t’i shqiptohej masë disiplinore.

Mungesa e ajrosjes në Pallat të Drejtësisë, KGJK autorizon kryetarët e gjykatave të vlerësojnë a ta vazhdojnë punën apo jo

Këshilli Gjyqësor i Kosovës gjatë ka marrë vendim përmes të cilit autorizon kryetarët e gjykatave të vendosura në Pallatin e Drejtësisë që varësisht ...

Dekretohet kryetari i ri i Gjykatës Supreme, Fejzullah Rexhepi 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka dekretuar kryetarin e ri të Gjykatës Supreme, Fejzullah Rexhepi.