Postet nga: afrim shala

Vrasja e Triumf Rizës, Supremja e lë në paraburgim llir Abdullahun - 'Liza'

Gjykata Supreme e Kosovës e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Apelit, që Ilir Abdullahun 'Liza' ta kthejë në masën e paraburgimit.

Supremja lë në liri edukatoret e dyshuara për keqtrajtimin e fëmijës në çerdhen e Fushë Kosovës

Gjykata Supreme i ka lënë të mbrohen në liri dy edukatoret e çerdhes “Gëzimi ynë”, N. M. dhe N. H., të cilat sipas Prokurorisë e kishin keqtrajtuar fë...

Arsyetimi i Supremes për lirimin e Todosijeviqit, i akuzuar se e quajti “trillim” masakrën e Reçakut

Gjykata Supreme e ka liruar nga akuzat ish-ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, i cili ishte i akuzuar për nxitje të urrejtjes për një deklaratë të ...

Gjykata Supreme liron nga paraburgimi tre të miturit e dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata Supreme ka liruar sot nga paraburgimi tre të miturit me inicialet G.R., Xh.S. dhe G.J., të cilët ishin dënuar nga Gjykata e Prishtinës ...

KGJK pjesë e punëtorisë 'Zgjidhja e rasteve të korrupsionit dhe krimit të organizuar 2022-2024'

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Shala: Ka raste kur kam kërkuar të ndërrohet gjyqtari për shkak se nuk ka vepruar sipas udhëzimeve të Gjykatës

Në emisionin “Kallxo Përnime” u diskutua për gabimet e gjyqtarëve dhe ndikimet e tyre në sistemin e drejtësisë.

Gjyqtari Shala: Në vitin 2021 janë iniciuar 11 procedura disiplinore ndaj gjyqtarëve

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për gabimet e gjyqtarëve dhe ndikimet e tyre në sistemin e drejtësisë.

Hulumtimi i KALLXO.com, pas suspendimit të gjykatësit Livoreka, nisin procedurat edhe ndaj gjyqtarit Hashim Çollaku

Hashim Çollaku, gjyqtar në Gjykatën e Apelit pritet të përballet me procedura disiplinore për shkak se kishte gjykuar një çështje penale në të cilën palë ishte ...