Postet nga: Gjykata e Pejës

Akuzohet se fshiu mbi 18 mijë euro borxhe, zyrtari i Komunës së Pejës deklarohet për fajësinë

Haki Kartallozi, zyrtar i komunës së Pejës, i akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të detyrës zyrtare, fshirjen e borxheve mbi 18 mijë euro, është ulur sot ...

Vrasja e Arben Dekajt, hetuesi policor: njollat në veturën me të cilën dyshohet se u bart i vrari u përputhën me gjakun e tij

Në Gjykatën e Pejës sot ka vazhduar gjykimi për vrasjen e Arben Dekajt, vrasje për të cilën po akuzohet Kamber Buleshkaj.

Haki Rugova nuk paraqitet në Gjykatë, përfaqësuesi i Komunës thotë se është i shtrirë në spital

Haki Rugova, i akuzuar për konflikt interesi nuk është paraqitur sot në Gjykatë, ku pritej të mbahej seanca ndaj tij.

Prokuroria e Apelit kërkon nga Gjykata e Apelit të urdhërojë rrënimin e objektit pa leje në Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim çështjen penale, ku Mahir Shala nga kompania ndërtuese ‘INTERN INVESTMENT GROUP’, me seli në Pejë, ka ndërtuar objekt hotelier në ...

Kush është dhe si u zgjodh prokurori i ri që do të trajtojë rastin e vrasjes së Agonis Tetajt?

Isuf Sadiku, prokuror i Prokurorisë së Gjilanit, është caktuar ta përfaqësojë akuzën në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt, rast ky që ka marrë vëmendjen e ...

Arsyet e gjykatës për rihapjen e gjykimit të vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata Themelore e Pejës sot ka marrë vendim për rihapje të shqyrtimit gjyqësor ndaj Shaban Gogajt, i cili po gjykohet për vrasjen e tani të ndjerit ...

Kush janë gjyqtarët që vendosën sot për rihapjen e rastit të vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës sot ka marrë vendim që të rihap shqyrtimin në çështjen e vrasjes së Agonis Tetajt.

Gazmend Muhaxheri përfundimisht i pafajshëm në akuzën për moszbatim të vendimit të gjykatës

Një vendim i Gjykatës në Pejë e kishte shpallur të pafajshëm Kryëtarin e Pejës për një rast penal të zhvilluar pranë kësaj gjykatë.