array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Amire Qamili

Amire Qamili

Amire Qamili është gazetare në Rrjetin Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese në Kosovë, prej nëntorit të vitit 2014. Ajo është diplomuar në Komunikim Masiv – Gazetari në Universitetin AAB. Tani është duke i përfunduar edhe studimet në Master Komunikim Masiv – Gazetari në po të njëjtin Universitet. Ajo ka punuar në Agjencionin e Pavarur të Lajmeve – KosovaPress, në TV Albanian Screen – ish Alsat, Shqipëri. Ndërsa, në Universitetin AAB për dy vite akademike ka qenë studente tutore. Si gazetare, punon rreth 5 vite dhe ka përvojë edhe në disa media të tjera. Për tema dhe hulumtime fokusohet në çështje të ndryshme, ndërsa ngjarjet politike, janë çështjet që i raporton në kuadër të lajmeve ditore.

Për t'u kthyer në Kuvend, LDK kërkon plotësim të këtyre kërkesave

Kurti: Me Gjermaninë ndajmë të njëjtin vizion për vendet e Ballkanit Perëndimor

KMDLNj: Tribunali Ndërkombëtar për Krimet e Luftës në Kosovë – mundësitë dhe pengesat

Shembet një pjesë e objektit të FShMN-së, shkak punimet dhe vjetërsia e objektit

Miratohet programi qeverisës për Qeverinë Kurti II, pjesë e tij edhe padia për gjenocid ndaj Serbisë

Kurti: Parandalimi dhe luftimi i dhunës në familje, prioritet i qeverisë

Sa është i ndotur ajri sot? Këto janë të dhënat e matjes nëpër Kosovë

Ministri kroat rikonfirmoi mbështetjen e Kroacisë, ndaj proceseve dhe agjendës evropiane të Kosovës

E quan Kusari Lilën 'mish i huaj në LVV', por Memli Krasniqi mohon fyerjet ndaj deputetëve

Lista Serbe nuk i përkrah rekomandimet për sigurimin e mjeteve financiare për mbulimin e humbjeve në pjesën veriore të Kosovës

Opozita nuk merr pjesë në vazhdimin e seancës

Mungon inicuesi, shtyhet debati parlamentar për organizimin e arsimit

Kosova dhe Emiratet e Bashkuara, pajtohen për organizim të një konference për investime

Nagavci tregon se a do të organizohet testi i arritshmërisë dhe provimi i maturës

Besnik Tahiri dhe Arben Vitia me mospajtime për vaksinat dhe faljen e borxheve të bizneseve