Postet nga: BKS

Rreth 30 mijë euro ende nuk i kanë tërhequr mërgimtarët nga pagesa e policave në 2020

Në gusht të vitit 2020, Qeveria e Kosovës kishte miratuar një vendim përmes së cilit mërgimtarët që hyjnë në Kosovë gjatë periudhës gusht-dhjetor nuk do të ...

Shefi i Asamblesë së Byrosë së Sigurimeve ka marrë pagë 5 mijë euro edhe si këshilltar

Vitin e ri 2019 Agim Elshani, kryesues i Asamblesë së Përgjithme të Byrosë Kosovare të Sigurimeve e kishte filluar me një pozitë të re brenda BKS-së.

MF: Policat kufitare vlejnë vetëm për veturat dhe motoçikletat që fizikisht hyjnë në Kosovë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka sqaruar se mbulimi i kostos së policës kufitare i njohur si karton i gjelbër për mërgimtarët vlen ...

Qeveria do të mbulojë policën e sigurimit kufitar për diasporën

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin e ministrit të Financave Hekuran Murati për mbulimin e plotë të obligimeve të Sigurimit Kufitar nga Qeveria e Republikës së Kosovë...

Brenda 6 muajve, pas pensionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS (DOKUMENT)

Më 20 qershor të vitit 2019, në një ditë të bukur vere, Asambleja e Përgjithshme e Byrosë Kosovare të Sigurimeve, me anë të një vendimi miraton kërkesën e Koordinatorit ...

Mbi 50 punonjës të larguar nga BKS, në mesin e tyre edhe gra që ishin në pushim të lehonisë

Byroja Kosovare e Sigurimeve (BKS) në dhjetor të vitit të kaluar ka vendosur të mos u vazhdoj kontratën e punës mbi 50 punëtorëve të saj. Në mesin ...

Dyshimet për drogë, lirohet punëtori i Byrosë së Sigurimeve

Është liruar nga paraburgimi Enis Çerka, që punonte në Byronë Kosovare të Sigurimeve të udhëhequr nga vëllai i presidentit Hashim Thaçi, Gani Thaçi

Reagon Gani Thaçi: Ndaj familjes sime po bëhet fushatë denigruese

Gani Thaçi, shefi i Byrosë Kosovare të Sigurimeve, njëherësh vëllai i Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi, ka reaguar ndaj lajmeve se shoferi i tij ë...