Postet nga: AME

AME kërkon gatishmëri nga ekipet emergjente për të reshurat që pritet të ndodhin

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ka kërkuar gatishmëri nga ekipet emergjente për situatën e pritshme nga të reshurat.

Agjencia për Menaxhim të Emergjencave raporton në Kuvend për punën gjatë vërshimeve të janarit

Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent, Shefki Abdullahu, ka raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Këshilla për qytetarët e Kosovës si të mbrohen nga tërmetet

Agjencia e Emergjencave ka publikuar një udhëzues se si qytetarët mund të mbrohen nga tërmetet.

Shkarkimet e Kodrës që po i anulon KPMSHCK-ja

Fadil Kodra, drejtor i Agjencisë për Menaxhimin Emergjent (AME) që nga viti 2018, është shkarkuar dy herë nga kjo pozitë.

Anulohet vendimi i Kurtit për shkarkimin e Fadil Kodrës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti më 14 tetor 2022 kishte shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

AME: Situatë më e rënduar nga vërshimet është në rajonin e Dukagjinit

Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave ka dalë me raport pas situatës së sotme me vërshimet si pasojë e reshjeve të dendura të shit.

Avokati i Fadil Kodrës: Klienti im u shkarkua pasi nuk iu nënshtrua vullnetit politik të Sveçlës e Kurtit

Kryeministri Albin Kurti ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.

Kryeministri Kurti shkarkon Fadil Kodrën (Dokument)

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka shkarkuar nga pozita e drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin Emergjent, Fadil Kodrën.