Postet nga: çmimet e naftës

Paralajmërohet rënie e çmimeve të derivateve të naftës

Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani ka paralajmëruar se çmimet e derivateve të naftës do të stabilizohen muajin e ardhshëm.

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës në Kosovë është 1.68 euro për litër, pë...

Aleanca Kosovare e Bizneseve e quan antikushtetues vendimin e Qeverisë për çmimet e derivateve

Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) e ka quajtur antikushtues vendimin e Qeverisë, i cili përcakton çmimin e naftës dhe derivateve të tjera në treg. Nëpërmjet udhë...

Autoriteti i Konkurrencës: Dallimi i çmimeve të derivateve në Kosovë mes kompanive deri 9 cent

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi  ka  njoftuar se nga monitorimet e bëra ndaj çmimeve të naftës në tregun kosovar  është vërejtur një  ndryshim ...

Bie importi i naftës, ndikim negativ në buxhet

Përhapja e pandemisë ka bërë që edhe në Kosovë të ketë ulje të dukshme të importit të naftës.