Hyni në aventurën e shpërblimeve - Loja INTEREX

Loja.interex-rks.com është një tjetër risi që do të sjellë shpërblime të mahnitshme për konsumatorët e saj si:

Shpërblime Cash 10.000 euro, 10X 2.000 euro cash
2 Sony playstation
2 Iphone 14 Promax

5 Trotinetë elektrikë
2 Samsung S23 ultra
5 Smart watch
2 Set gaming
2 Pc gaming
2 Laptop

3 Voucher vjetore 12 muaj nga 100 euro
Voucher 10X20 euro,10X20 euro,10X50 euro që mund të shfrytëzohen për blerje në pikat e Interex-it.

Si mund të fitosh?

Blej nga brendet pjesëmarrese në lojë dhe fito kushtin të marrësh një kod në kuponin fiskal.

Ky kod do të përdoret për tu regjistruar në loja.interex-rks.com.

ÇDO JAVË DO TË KETË PËRZGJEDHJE TË FITUESVE DERI MË DATËN 16 TETOR 2023

LUAJ DHE FITO!

Rregullorja e Lojës;

1. Kushti i parë për tu bërë pjesë e lojës është  duke blerë nga produktet e brendeve pjesemarrëse në lojë
2. Pasi bëhet pagesa në kupon fiskal printohet kodi unik dhe duhet të përdoret vetëm një herë
3. Loja është online ku ju duhet t’i plotësoni të dhënat tuaja në ëebfaqen: Loja.interex-rks.com
Emri
Mbiemri
Numri i telefonit
Kodi i lojës (Kodi i kuponit fiskal)

Duhet pranuar Termat dhe kushtet e lojës

  1. Dhënia e shpërblimeve do të bëhet çdo javë
  2. Fituesit do të përzgjidhen me Random pick
  3. Loja është aktive nga 24/07/2023 deri më 16/10/2023