Postet nga: dulina hamiti

Rekordi i Prokurorisë së Prishtinës: Qytetarit nga Peja i ngrihet aktakuzë rreth 20 minuta pas fillimit të hetimeve

Mbrëmë Leonard Muriqi sa ishte duke vozitur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj është ndaluar dhe arrestuar nga Policia.

Prek fundin gjykimi i zyrtarit të Komunës së Prishtinës, nesër shpallja e aktgjykimit

Në Gjykatën e Prishtinës palët sot kanë dhënë fjalën përfundimtare në gjykimin e Gëzim Ferizit, zyrtar në Drejtorinë e Urbanizmit të Komunës ...

Gjykimi ndaj Liburn Aliut dhe të tjerëve, të akuzuarit këmbëngulin në pafajësi

Në Gjykatën e Prishtinës, ka vazhduar seanca e radhës ndaj Liburn Aliut, ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria për ...

Zyrtari i KEK-ut akuzohet se mori ryshfet për ta punësuar dikë 

Zyrtari i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Sylejmon Pllana po akuzohet për marrje të ryshfetit ndërsa Egzon Hyseni për dhënie të ryshfetit.

Ministri Liburn Aliu deklarohet para gjykatës rreth fajësisë (VIDEO)

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-drejtorit Muzeut të Kosovës

Shtyhet gjykimi ku i akuzuar është ish-drejtori i Muzeut të Kosovës, Skënder Boshtrakaj.  Boshtrakaj, akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Zyrtari i Komunës së Drenasit akuzohet se për 10 vite u pagua kundërligjshëm mbi 13 mijë euro

Gëzim Shishani, zyrtar në Komunën e Drenasit, i akuzuar nga Prokuroria për dy vepra penale: Përvetësim në detyrë dhe Keqpërdorim të detyrës zyrtare ë...

Gjykimi i rojes së pyllit, dëshmitarët thonë se i akuzuari nuk i mori 20 eurot që ia ofruan ryshfet

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj rojtarit të pyellit, Xhavit Avdiu, i akuzuar për marrje ryshfeti.