Postet nga: interex

Ngjarja e vitit në "American Retail Park” në Pejë

Muzikë, zbritje e surpriza pa fund ju presin në hapjen e Qendrës Tregtare “American Retail Park”.

Hyni në aventurën e shpërblimeve - Loja INTEREX

Loja.interex-rks.com është një tjetër risi që do të sjellë shpërblime të mahnitshme për konsumatorët e saj si:

BERZH dhe ENEF II nënshkruajnë projektin e parë me rrjetin e marketeve INTEREX në Kosovë

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) miratoi të enjten një paketë financimi deri në 20 milionë euro për Proex Shpk, një nga zinxhirët më të më...

Drejtoresha e BERZH për Evropën Qendrore dhe Juglindore viziton “InterEx”-in

Drejtoresha e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Charlotte Ruhe, vizitoi InterEx, një nga zinxhirët më të më...

Kompania kosovare do t’i shpërblejë punëtorët që vaksinohen

Kompania “INTEREX” ka njoftuar të gjithë punëtorët e saj se nëse ata vendosin të marrin dozën e dytë të vaksinës nga 1 gushti deri më 30 shtator, ...

Gjykata liron ish-arkëtaren e “Interex”-it, e akuzuar për përvetësim të mbi 9 mijë eurove

Gjykata e Prishtinës në mungesë të provave ka shpallur aktgjykim lirues ndaj ish-punëtores së “Interex”-it, e akuzuar për përvetësim gjatë ushtrimit të detyrës.