30 kandidatë synojnë kreun e KEK-ut (LISTA)

Është mbyllur konkursi në të cilin kërkohej pozita e Drejtorit Menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

Gjithsej 30 persona kanë shprehur interesim dhe kanë aplikuar për pozitën e drejtorit të KEK-ut.

KALLXO.com mëson se disa nga kandidatët që kanë aplikuar për pozitën e Drejtorit Menaxhues të KEK-ut, janë të punësuar në KEK dhe kanë aktualisht janë në pozita menaxhuese.

Konkursi për drejtor të KEK-ut është shpallur pas dorëheqjes së Arben Gjukajt nga kjo pozitë.

Kjo është lista e atyre që kanë aplikuar për këtë pozitë:

 1. Besnik Hyseni
 2. Hyrmet Mytydi Januzi
 3. Istref Klinaku (Aktualisht mban pozitën e këshilltarit për çështje mjedisore në KEK)
 4. Ilmi Azemi
 5. Arsim Gjinovci
 6. Agron Haxhiu
 7. Irfan Fejzullahu
 8. Anisa Jakupi
 9. Sherif Idrizaj
 10. Lorik Haxhiu
 11. Habib Basholli
 12. Idriz Blakaj
 13. Njiazi Thaçi (Aktualisht ka pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit Menaxhues në KEK)
 14. Gazmend Amaxhekaj
 15. Selatin Sadiku
 16. Enver Gashi (Aktualisht është inxhinier në Termocentralin “Kosova B”).
 17. Ali Krasniqi
 18. Përparim Kabashi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit për Strategji në KEK)
 19. Selatin Sadiku
 20. Shkumbin Bozhdaraj
 21. Aldi Bytyqi
 22. Burim Maraj
 23. Salih Bytyqi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit Ekzekutiv Financiar në KEK)
 24. Isak Kerolli (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit të Prokurimit në KEK)
 25. Fatmir Shahini
 26. Adil Januzi (Aktualisht mban pozitën si Drejtor i Divizionit të Qymyrit në KEK)
 27. Habib Murati
 28. Mehmet Krasniqi
 29. Mentor Ferizi
 30. Naser Rusinovci

 

11 Korrik 2018 - 11:47

Adelina Ahmeti 11/07/2018 - 11:47
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend