Si të përdorni shumë llogari të Google në të njëjtin shfletues

Llogaritë e Google janë çelësi i produktivitetit modern.

Mund të keni më shumë se një për arsye të ndryshme, qofshin ato private apo biznesi. Problemi i vetëm është se menaxhimi i tyre mund të jetë një sherr – veçanërisht nëse jeni vazhdimisht duke hyrë dhe dalë dhe duke u përpjekur ‘të mashtroni’ gjithçka në shfletues të ndryshëm.

Për fat të mirë, mund të shtoni shumë llogari në shfletuesin tuaj dhe të kaloni ndërmjet tyre sipas nevojës.

Një profil Google Chrome nuk është i njëjtë me shtimin e një llogarie Google në shfletues. Po, mund ta krijosh një profil Chrome dhe ta përdorësh për t’i mbajtur të ndara punën dhe jetën personale. Mund të caktosh gjithashtu një llogari Google për çdo profil, por shtimi i një llogarie në shfletuesin tuaj është i ndryshëm sepse nuk hap një dritare të re. Shtimi i një llogarie ju lejon të bëni të gjithë punën në një dritare profili.

Megjithatë, rekomandohet konfigurimi i profileve të personalizuara të Chrome për t’i ndarë aktivitetet tuaja dhe për të krijuar kufij. Ju i qaseni profileve të Chrome duke klikuar në ikonën e profilit tuaj në shiritin e adresave të Chrome, nga ku mund të shtoni profile ose të kaloni nga njëri në tjetrin.

Profilet e Google ekzistojnë jashtë Google Chrome, që do të thotë se do të mund të identifikohesh në llogaritë e tua në çdo shfletues tjetër.

Për qëllimet e këtij udhëzuesi, ne do t’ju tregojmë se si të shtoni një llogari të re Google me Gmail. Vini re se këtë mund ta bëni me çdo shërbim tjetër të Google si Google Photos, Google Drive ose Google Docs./tportal.hr