Gmail ndryshon pamjen e tij - tashmë është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit

Nëse nuk ju pëlqejnë ndryshimet e reja, mund t’i ktheheni pamjes së vjetër të gmail tani për tani.

Google e ka rifreskuar ndërfaqen e Gmail që nga shkurti, dhe siç ishte premtuar, kompania thotë se tani është duke u shpërndarë për të gjithë përdoruesit e Gmail. Ndërfaqja e re i bën bashkë platformat Meet, Chat dhe Spaces si pjesë të përvojës së përgjithshme dhe përfshin elemente nga Material Design 3 i Google.

Google pretendon se përdoruesit e tabletave duhet të shohin përmirësime të Gmail, mbështetje më të mirë për emoji dhe më shumë veçori qasje më vonë këtë vit, ndër të tjera.

Nëse e përdorni Gmail për punë, ndryshimi mund të jetë aplikuar tashmë në llogarinë tuaj.

Por për ata që thjesht nuk e durojnë ndryshimin, mund të mos e aktivizoni përmirësimin e ri dhe t’i riktheheni pamjes së vjetër, të paktën tani për tani. Nëse nuk e keni të aktivizuar Chat, do të keni përsëri pamjen e re, por si parazgjedhje në pamjen vetëm për Gmail dhe nëse nuk përdorni disa ose ndonjë nga ato aplikacione, mund t’i çaktivizoni ose aktivizoni nga Menyja e cilësimeve të shpejta./The Verge