Postet nga: Apple

Apple ka lajme të mira për përdoruesit e Iphonëve të vjetër

Apple është i njohur për mbështetjen e rregullt të softuerit për pajisjet e vjetra, siç dëshmohet nga lista e lëshuar së fundmi e iPhone të ...

Punonjësit e Apple, kundër planit për kthim në zyra

Punonjësit e gjigantit amerikan të teknologjisë, Apple, raportohet se kanë nisur një fushatë kundër planeve të shefit Tim Cook për kthimin në zyra.

Apple akuzohet për shkelje të politikave për konkurrencë

Kompania amerikane Apple është akuzuar për shkelje të rregullave të konkurrencës në Bashkimin Evropian, për shkak të mënyrës si menaxhon platformën online të aplikacioneve (...

Arrin Iphone 12 me ngjyrë vjollcë, do të jetë në dispozicion edhe në variantin Mini

Gjatë prezantimit pranveror të Spring Loaded, prodhuesi amerikan ka prezantuar një variant tjetër të iPhone 12 i cili, megjithëse nuk sjell ndonjë risi teknologjike - vjen në një ngjyrë ...

Produktet më të reja të Apple: AirTag, iPad and iMac

Apple e shfaq madhështinë e saj pasi paraprakisht kishte premtuar një lansim vjetor të produkteve të saja, andaj edhe nuk i zhgënjeu adhuruesit e saj.

Apple lanson tabletin iPad Pro, shumë më të shpejtë, me ekran më të ndritshëm dhe me opsion 5G

Kompania Apple ka lansuar një iPad Pro të azhurnuar me një procesor më të shpejtë, me lidhje 5G, ekranin e azhurnuar dhe kamerat e reja, duke ofruar një version më ...

45 vjet më parë doli kompjuteri i parë i kompanisë Apple

Apple u themelua më 1 prill të vitit 1976, nga Steve Jobs, Steve Wozniak (dhe teknikisht Ronald Wayne). Produkti i parë i Apple ishte kompjuteri i parë kult i kompanisë, për ...

Apple ka një 'program sekret' që shpërblen klientët e mirë

Sipas një ish-punonjëse të kompanisë Apple, kompania në fjalë ka një program të veçantë ku punonjësit e shitjes me pakicë mund t`i "befasojnë dhe kënaqin" ...