Postet nga: instagram

Si influencerët në Hungari po i shndërrojnë të rinjtë e painteresuar në politikë në protestues?

Në një natë të ftohtë shkurti, Sheshi i Heronjve në kryeqytetin hungarez ishte aq i mbushur me njerëz saqë protestuesit u detyruan të ngjiteshin mbi statuja.

Facebook feston 20 vjetorin me rritje të mëtejme të përdoruesve

Platforma Facebook u themelua fillimisht 20 vjet më parë si një vend për rrjetet e të rinjve, por që atëherë ajo është bërë një gjigant i madh.

Zuckerberg u kërkon falje familjeve, fëmijët e së cilëve janë dëmtuar si pasojë e mediave sociale

Shefi ekzekutiv i kompanisë ‘Meta’ Mark Zuckerberg u ka kërkuar falje familjeve që pretendojnë se fëmijët e tyre janë dëmtuar nga mediat sociale gjatë një seance ...

'Meta' e anulon mundësinë për të korresponduar me miqtë nga Facebook në Instagram

Në ditët në vijim kompania 'Meta' do ta largojë funksionin që deri më tani i lejonte përdoruesit të korrespondonin me miqtë e tyre nga rrjeti social Facebook në ...

Meta bën gati abonimin në Facebook dhe Instagram për banorët e BE-së

Kompania Meta njoftoi të hënën se do t'u ofrojë përdoruesve në Europë një plan abonimi pa reklama për Facebook dhe Instagram në përputhje me rregulloret ...

Instagram po përgatit ndryshime të reja për të konkurruar më mirë me TikTok

Instagram tani po teston një tjetër ndryshim që mund t’i kënaqë përdoruesit e rrjetit të tyre social dhe ata po e prezantojnë atë për shkak ...

Rrjetet më të mëdha sociale në shifra

Rrjetet sociale prej kohësh kanë pushuar së qeni thjesht vendtakime virtuale dhe argëtimi.

Studimi: Mbi 60% e popullsisë botërore i përdor mediat sociale

Më shumë se 60% e popullsisë globale – mbi 5 miliardë njerëz – i përdor në mënyrë aktive mediat sociale, sipas hulumtimeve të fundit.