Postet nga: ”Microsoft”

Blerje masive: Microsoft e blen Activision Blizzard për 68.7 miliardë dollarë

Sipas faqes amerikane për teknologji, The Verge, Microsoft e ka blerë Activision, botues i ‘Call of Duty’, ‘Warcraft’ dhe ‘Diablo’.

TikTok e ka pushtuar internetin  - kush tjetër është në listën e adresave më të njohura

 

A e harroni shpesh fjalëkalimin? Microsoft ka lajme të mira për këtë problem 

Microsoft ka prezantuar një mënyrë tjetër për të zëvendësuar fjalëkalimin tuaj në disa lëvizje shumë të thjeshta duke u identifikuar me telefonin tuaj ...

Microsoft do të zëvendësojë gazetarët me robotë

Microsoft do të zëvendësojë dhjetëra gazetarë me kontratë në faqen e tij të internetit të MSN dhe të përdorë sisteme të automatizuara për të zgjedhur ...

Microsoft konfiskon 50 faqe interneti të hakerëve verikoreanë

 

Microsoft 'rrit produktivitetin' pas orarit me katër ditë punë

Kompania Microsoft në Japoni ka thënë se shitjet i janë rritur për gati 40 për qind gjatë një eksperimenti, në të cilën stafi ka punuar katër ...

MASHT dhe ‘Microsoft’ Synojnë Digjitalizimin e Arsimit

Për të modernizuar procesin e mësimdhënies hartuesit e politikave të arsimit, udhëheqësit e divizioneve arsimore si dhe mësimdhënësit do të trajnohen pë...