Postet nga: Bitcoin

Prodhimi i Bitcoin-it shpenzon 0.5% të energjisë elektrike në të gjithë botën, më shumë se shteti i Finlandës

Një analizë e New York Times tregon se prodhimi i Bitcoin-it shpenzon 0.5% të energjisë elektrike të të gjithë botës apo 91 terravat për orë.

Bitcoin, shkon mbi 100,000 dollarë?

Ekipi i ri hulumtues i kriptomonedhës në kompaninë britanike të shërbimeve bankare “Standard Chartered” parashikon rritje të madhe të vlerës së Bitcoin.

Ndalimi i kriptomonedhës Bitcoin: Këto janë shtete ku kriptomonedha është e kufizuar ose jashtëligjshme

Bitcoin ka qenë i diskutueshëm që nga fillimi i paraqitjes së tij në vitin 2009, siç kanë qenë kriptovalutat pasuese që pasuan në vazhdën e tij.

PayPal vjen me një lajm të mrekullueshëm për përdoruesit e kriptomonedhave

Kompania amerikane e pagesave digjitale PayPal Holdings deklaroi të hënën se do t'i lejojë përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar të blejnë, shesin dhe mbajnë bitcoin dhe ...

Bitcoin bie nën 30.000 dollarë

Kriza në tregun e valutave digjitale vazhdoi sot, me bitcoin duke rënë në nivelin më të ulët në pesë muaj.

Bitcoin-it i bie vlera për 13%

Vlera e Bitcoin ka rënë për 13% sot, duke rritur humbjet për kriptovalutat.

Dogecoin: Shakaja më e shtrenjtë e botës

Monedha kripto ia kaloi më 2020 të gjithë monedhave të tjera digjitale duke arritur tani vlerën 70 miliardë dollarë. Bazuar në një meme, në një kopje, monedha tregon tani me ironi ...

Tesla nuk do të pranojë më Bitcoin

Kompania amerikane Tesla ka njoftuar se nuk do të pranojë më kryerje të pagesave me kriptovalutën Bitcoin, duke e arsyetuar këtë vendim me çështje të ambientit.