Postet nga: Android

Zbulohet një virus i rrezikshëm për Android që mund t’i vjedhë fjalëkalimet dhe të dhëna të tjera të ndjeshme

Studiuesit e sigurisë nga F5 Labs paralajmërojnë për një virus (malware) të ri të rrezikshëm që mund ta përkeqësojë jetën e përdoruesve të ...

Chrome i ri ka ardhur

Versioni i fundit i Chrome e huazon veçorinë e mirënjohur Edge dhe prezanton disa përmirësime origjinale dhe të dobishme...

A po ju shkon në nerva? Hiqeni qafe shfletuesin e integruar në Gmail

 

Kodet 'sekrete' të sigurisë që mund të jenë të dobishme: A jeni në dijeni për këto opsione të fshehura në Android?

 

Nga 1 nëntori WhatsApp ndalon të funksionojë në disa telefona, lista

Përdoruesit e Apple dhe Android me modele të vjetra kanë vetëm disa ditë derisa WhatsApp t’i ndalojë ata të kenë akses në mesazhe, foto dhe video.

Përmes WhatsApp, transferim të dhënash nga Android në iOS

 

Pse pajisjet 'Apple' konsiderohen si më të sigurta në raport me ato 'Android'?

Çfarë është ajo që i bën pajisjet ‘Apple’ më pak të rrezikshme në raport edhe me pajisjet më të përparuara Android? Ta shohim se për çfarë bë...

Android apo ai IPhone, cili sistem i ruan më mirë të dhënat e përdoruesëve?

Studiuesit nga Universiteti Johns Hopkins e kanë kryer një hulumtim interesant lidhur me dobësitë në ruajtjen e të dhënave të fshehta të përdorura nga telefonat që operojnë ...