Postet nga: gmail

Si mund të lexohen porositë në Gmail pa një lidhje interneti? 

Ky marifet interesant për një shërbim mjaft popullor të Internetit kërkon qasje në një llogari administratori i cili nuk bie nën domenin e Gmail.

Google e tranformon Gmail-in në një platformë ku mund të bëhen thirrje telefonike

Me këtë lëvizje, Google e ka transformuar Gmail nga një aplikacion për pranimin dhe dërgimin e e-maileve në një platformë gjithëpërfshirëse komunikimi.

Ky marifet në Gmail do t’iu kursejë shumë kohë

Në vend që ta përcillni një mesazh të vetëm tek një pranues i vetëm, Gmail gjithashtu ofron mundësinë që të dërgoni disa mesazhe në të ...

Gmail vjen me një ndryshim të vogël por shumë të rëndësishëm

Përdoruesit e Gmail kanë vërejtur një ndryshim të vogël, por të rëndësishëm në momentin kur i qasen këtij shërbimi.

Cilësimet super të dobishme të fshehura në Gmail

Kujt, qysh dhe pse Google ka të drejtë t’ia fshijë llogarinë dikujt?

Google i ka ndryshuar politikat e saja të fshirjes së të dhënave dhe llogarive të përdoruesve në shërbimet e saj. Me fjalë tjera, Google ka azhurnuar “rregullat ...

Çdo ditë, Google bllokon mbi 18 milionë emaila mashtrues në lidhje me COVID-19

Gjiganti i Teknologjisë "Google" ka njoftuar se pandemia COVID-19 ka bërë që të ketë një eksplodim të sulmeve “pishing” (përpjekje mashtruese për të marrë informacione sensitive) me ...

Gmail bie nga sistemi për mijëra përdorues në gjithë botën

Shërbimi i Google “Gmail”, ka rënë nga sistemi për shumë përdorues në të gjithë botën, pasi ata nuk mund të kyçen në llogaritë e ...