VIDEO +18: Momenti i vrasjes në Istog

Dy persona, një polic dhe një qytetar civil, kanë mbetur të vrarë sot pasdite në Istog.

Një qytetar nga Istogu e ka dërguar një video në KALLXO.com në të cilën tregohen skenat e momentin kur policia gjuan shtie dhe e rrëzon përtokë personin i cili raportohet se ka tentuar ta grabisë një bankë aty në afërsi.

Pamjet janë të rënda dhe nuk preferohen të shikohen nga personat e mitur: