Shenjëzimi i çuditshëm i “zebrave”

Në Fushë Kosovë ka filluar të bëhet shenjëzimi i rrugëve dhe vendkalimeve për këmbësorë, por në njërën nga rrugicat e një lagjeje ky shënjim është bërë në mënyrë të çuditshme.

KALLXO.COM ka siguruar një video përmes të cilës mund të shihni se “zebrat” janë të ngjitura për muri.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë: