Postet nga: burim berisha

Burim Berisha i quan shpifje akuzat e banorëve të Sllatinës së Madhe për rrjedhën e kanalizimit

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, Burim Berisha, i ka quajtur të pavërteta, shpifje dhe mashtrime pretendimet e banorëve të Sllatinës së Madhe se kanalizimi ...

VIDEO: Banorët e Sllatinës së Madhe në hall me kanalizimin, thonë se ujërat e zeza vijnë edhe nga shtëpia e kryetarit të Komunës

Rreth 10 shtëpi në fshatin Sllatinë e Madhe të Fushë-Kosovës tash e disa vite thonë se janë në hall me rrjedhën e kanalizimit të papërfunduar.

Komuna e Fushë-Kosovës dha 2 mijë euro për vizitë studimore në Shqipëri, nxënësit përfunduan në Prevallë

Afro 30 fëmijë të komuniteteve rom, ashkali e egjiptas (RAE) nga Fushë-Kosova kanë përfunduar në Prevallë të Prizrenit për shëtitje ndonëse Komuna kishte ndarë mjetet ...

Nis “Shkolla verore për ndërmarrësi sociale” në Universitetin e Prizrenit

“Shkolla verore për ndërmarrësi sociale”, është realizuar në kuadër të projektit “Qendra Rinore Multifunksionale ARKA” projekt ky i financuara nga BE-ja, i menaxhuar nga Zyra e ...

Sekretari i Universitetit dhe inspektori i Arsimit, dëshmojnë në gjykimin ndaj ish rektorit Ramë Vataj

Ka dalë para gjykatës ish rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj. Ai po përballet me aktakuzën e Prokurorisë lidhur me veprën ‘cenimi i të drejtave ...

Me Burim Berishën LDK synon ta mbajë pushtetin edhe më tej në Fushë-Kosovë

Burim Berisha, kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, ka marrë besimin e Kryesisë së LDK-së për të garuar edhe për një mandat në këtë komunë.

A do të garojë Burim Berisha për kryetar të Komunës së Fushë Kosovës?

Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha, nga Lidhja Demokratike e Kosovës, e udhëheq këtë komunë për katër mandate radhazi, ndërsa ...

Përballja e Burim Berishës me punën e tij në Fushë Kosovë

Megjithëse është zgjeruar me ndërtime dhe qyteti ka pësuar ndryshime ndër vite, Fushë Kosova tash e katër mandate nuk e ka ndërruar qeverisjen.