Postet nga: Fushë Kosova

Probleme me rrymë në Fushë Kosovë, KEDS thotë se ka punime

Disa lagje të Fushë Kosovës sot kanë pasur probleme me rrymë.

MPL nxjerr Fushë Kosovën si komunë jo transparente

Ministria e Pushtetit Lokal ka publikuar Raportin e Vlersimit të Performancës për komunat e Kosovës për vitin 2019. Përmes këtij procesi komunat japin llogari rreth ...

Vdes një grua në Fushë Kosovë, dyshohet se ra nga një ndërtesë

Një grua ka vdekur në Fushë Kosovë sot rreth orës 13:00 dhe dyshimet e para janë se  ka rënë nga një ndërtesë.

Fushë Kosova hap konkurs për 22 mësimdhënës

Drejtoria për Arsim e Komunës së Fushë Kosovës ka hapur konkurs për 22 mësimdhënës, në shkolla të ndryshme  fillore dhe të mesme.

Qeveria financon vetëm një projekt sportiv për vitin 2020 në Fushë Kosovë

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Buxhetin e Kosovës për vitin 2020, me 10 mars me 63 vota pro.

Arrestohet pronari i një biznesi në Fushë Kosovë, nuk respektoi masat e sigurisë kundër COVID-19

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme ka arrestuar një person në Fushë Kosovë, pasi nuk ka zbatuar masat e sigurisë, ndaj pandemisë COVID-19.

Coronavirusi - Fushë Kosova blen 23 mijë euro materiale mjekësore

Komuna e Fushë Kosovës ka nënshkruar kontratë në vlerë 23 mijë euro për furnizim me materiale mjekësore për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve.

Masat ndaj coronavirusit - Komunat nuk kanë kapacitete për dezinfektimin e rrugëve nëpër fshatra

Pas përhapjes së coronavirusit edhe në Kosovë, pothuajse të gjitha komunat kanë bërë pastrimin, dezinfektimin e rrugëve, trotuareve dhe objekteve institucionale.