Postet nga: furnizimi me ujë

Fushë Kosova, Drenasi dhe lagja "Kalabria" me furnizim jo të rregullt me ujë në ditën e fundit të vitit 2020

Kompania Rajonale e Ujit "Prishtina" ka njoftuar konsumatorët se në Fushë Kosovë, Drenas dhe në lagjen "Kalabria" në Prishtinë ka çrregullim të furnizimit me ujë të pijshëm.

Bie niveli i ujit në Liqenin e Badovcit, rrezikohet furnizimi 24 orë me ujë

Liqeni i Badovcit ka nisur të shterojë si pasojë e mungesës së reshjeve atmosferike. Niveli i ujit, ka rënë në minus 10.2 metra nga kuota normale.

Rritet niveli i ujit në liqenin furnizues të Gjilanit

Koha me shi ka ndikuar pozitivisht në rritjen e nivelit të ujit në liqenin e Përlepnicës prej nga furnizohen me ujë banorët e Gjilanit.

Nëse vazhdon moti pa reshje, Liqeni i Badovcit do mbushet nga ai i Ujmanit

Muajt e fundit kanë qenë jashtëzakonisht të varfër sa u përket reshjeve atmosferike.

Ndërpritet furnizimi me ujë për Gjakovë, Rahovec dhe disa fshatra të Prizrenit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit në Gjakovë ka njoftuar konsumatorët e Gjakovës, Rahovecit dhe Prizrenit, për ndërprerje të furnizimit me ujë.

Gjakova, Rahoveci dhe disa fshatra të Prizrenit sot do mbesin pa ujë për 6 orë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Gjakova’, ish 'Radoniqi' njofton qytetarët e Gjakovës, Rahovecit dhe Prizrenit se të enjten nga ora 12 deri në orën 18 do të ndë...

Dëmtohet gypi, një lagje e Prishtinës mbetet pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se banorët e lagjes Dardania në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të pijshëm për shkak të një prishjeje.

Fushë Kosova bëhet me ujë

Komuna e Fushë Kosovës do të furnizohet për herë të parë me ujë nga fabrika e Ujit në Shkabaj. Sot, pritet të bëhet testimi i rrjetit të ...