Lajmet e rreme

Kosovari që ka zhvilluar një biznes me lajme të rreme, ka folur ekskluzivisht për emisionin ‘Jeta në Kosovë’.

Përveç kësaj, gazetarë të njohur e hulumtues do të flasin për fenomenin e ‘Fake News’ dhe si mund të eliminohen ato.

Në këtë emision është rrëfyer edhe zbuluesi i ‘bombave’ të Maqedonisë, Gjorgji Lazarevski.

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ transmetohet çdo të enjte në orën 20:15 dhe repriza të premten në mesditë.