Ambasadori Philip Kosnett në Prizren

Ambasadori amerikan shëtitet nëpër Prizren

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Philip Kosnett ka bërë të ditur se të martën ka vizituar qytetin e Prizrenit.

“Dje në Prizrenin me borë, e mrekullueshme për të parë më shumë nga Kosova dhe për të për vullnetarët e Korpusit të Paqes atje. Vullnetarët janë shumë të rëndësishëm për Kosovën dhe SHBA-të”, ka shkruar ndër të tjerash ambasadori amerikan në Twitter.

Ambasadori Philip Kosnett në Prizren