Sakrifica për Flamur – VIDEO

Komuna e Prishtinës ka filluar vendosjen e Flamujve Kombëtarë në kryeqytet.

Në videot e dërguara nga qytetarët në adresë të KALLXO.com shihen disa punëtorë të cilët pa kurrfarë sigurie ngriten lartë nga një ekskavator për t`i vendosur flamujt nëpër shtyllat elektrike të ndriçimit.

Pa kushte të sigurisë, pa pajisje adekuate dhe nëpër shi këta punëtorë vendosin flamujt kuq e zi në prag të festës së “Flamurit 28 Nëntorit”.

Për më shumë shikojini videot.

27 Nëntor 2018 - 10:23

Naim Krasniqi 27/11/2018 - 10:23
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend