Postet nga: digjitalizimi

Kurti: Digjitalizimi i arsimit në të gjitha nivelet është një nga objektivët kyç të strategjisë së re

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka deklaruar se arsimi cilësor është një nga shtyllat kryesore për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik e shoqëror të Kosovë...

Digjitalizimi i mësimit, shkollat pa internet

Me shkolla që u mungojnë kushtet elementare për mbarëvajtjen e procesit mësimor, nuk mund të synohet digjitalizimi apo aplikimi i librave elektronik, thonë Dragana Spasevska, aktiviste e ...

Ameti: Kompanitë duhet të investojnë në studentët pas pranimit në punë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për potencialin e Kosovës në fushën e teknologjisë së informacionit.

Digjitalizohet Muzeu i Mitrovicës

Tani e tutje vizitat në Muzeun e Qytetit të Mitrovicës mund të bëhen edhe në mënyrë virtuale.

Kur do të mund t’i regjistrojmë automjetet online?

Një pajisje elektronike e cila kushton jo më shumë se 7 mijë euro është dëshmuar të jetë zgjidhje për shumë radhë të gjata të qytetarëve.

Projektligji që synon t`i rregullojë nënshkrimet dhe vulat digjitale

Në zhvillimin e teknologjisë dhe komunikimeve Elektronike Kosova kishte probleme serioze me mungesën e legjislacionit për nënshkrimin dhe vulat digjitale.

Synimet e kandidatëve të Fushë Kosovës për digjitalizimin e shërbimeve komunale

Kandidatët për kryetar të Fushë Kosovës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, kanë treguar për synimet e tyre për digjitalizmin e shërbimeve komunale.

Planet e kandidatëve të Malishevës për digjitalizimin e shërbimeve komunale

Kandidatët për kryetar të komunës së Malishevës kanë treguar planet e tyre për digjitalizimin e shërbimeve komunale në këtë komunë.