Ilustrimi: Flickr

Vidhet mishi dhe frizi në një shtëpi në Vushtrri  

Grabitësit kanë vjedhur sasi mishi, një friz dhe një pompë uji në një shtëpi në Vushtrri.

Kështu bëhet e ditur në raportin 24-orësh të Policisë.

Rasti ka ndodhur të shtunën, rreth orës 09:00.

Sipas Policisë, një grua ka njoftuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë shtëpisë së saj dhe nga  aty kanë vjedhur një pompë të ujit, një friz dhe një sasi mishi.