(VIDEO) Pamje si në filma: Si u arrestuan të dyshuarit për fajde?

Policia e Kosovës ka arrestuar disa persona të dyshuar për fajde, ndërsa nga pamjet në videon që shihni më poshtë, aksioni i Policisë, është zhvilluar si në filmat aksion.

Pamjet nga arrestimi i të dyshuarave për fajde nga Policia e Kosovës janë zhvilluar në Pejë e Gjakovë.

Aksioni është ndërmarrë pas një hetimi që ka zgjatur me muaj.

KALLXO.com ka raportuar edhe më herët për këtë dhe disa raste tjera të rasteve të shpeshta të të dyshuarve për dhënie të fajdesë.

6 të arrestuar për fajde në aksionin e prokurorive të Pejës dhe Gjakovës si dhe të Policisë