Postet nga: Aksioni

PSD vendosë para qeverisë tri rrobalarësve dhe kopje të parave të letrës

Partia Socialdemokrate e Kosovës ka zhvilluar një aksion simbolik para ndërtesës së qeverisë, ku kanë vendosur disa rrobalarës dhe kopje të parave të letrës.

Kërkohet paraburgim për 6 të dyshuarit që u kapën me rreth 60 kg marihuanë

Prokuroria e Prizrenit ka kërkuar masën e paraburgimit për 6 të dyshuarit, që u kapën ditë më parë gjatë një aksioni të anti-drogës, në të cilin ...

Përfundon aksioni i IPK-së në Vërmicë, 26 policë kufitar të arrestuar

Ka përfunduar aksioni i Inspektoriatit Policor të Kosovës, për arrestimet e sotme në pikën kufitare në Vërmicë.

Goditen rrjetet e kontrabandës në Mitrovicën Veriore dhe Shtërpcë

Policia Kufitare është duke realizuar një operacion bastisjesh në Mitrovicë të Veriut dhe në Shtërpcë.

Policia në aksion antikontrabandë në veri dhe Shtërpcë

Policia e Kosovës ka nisur një aksion kundër kontrabandës sot në dy lokacione të ndryshme.

Aksioni i Doganës, mbi 600 mijë euro dëme në buxhetin e shtetit nga kompaniatë e naftës

Dogana e Kosovës ka zbuluar se në tri kompani derivatesh është bërë shmangie nga taksat.

Aksion për korrupsion në Gjakovë, cak policia kufitare-Pamje

Dhjetëra zyrtarë të Inspektoratit Policor të Kosovës janë vendosur në disa pika në rajonin e Gjakovës dhe janë duke zhvilluar një operacion kundër korrupsionit.

Vazhdon aksioni “Brezovica”, bastisen 12 lokacione - Pamje

Është duke vazhduar aksioni i njohur si "Brezovica”, për të tretën herë me radhë, nën dyshimin për lëshimin e lejeve ndërtimore në Parkun Kombë...