Si u mashtruan studentët nga kolegjet private?

Sonte nga ora 21:00, emisioni “Jeta në Kosovë” sjell rrëfimin e studentëve që janë mashtruar nga kolegjet privat.

Si i ndoqën ata ligjëratat dhe paguan në drejtimet të cilat nuk patën akreditim për vitin akademik 2019/2020?

Si kërkoi kryeministri shpejtimin e procedurave për akreditimin e kolegjeve private

A e pranon kryetari i KShC-së, Gazmend Luboteni se gabuan kur i vlerësuan disa kolegje private për fusha specifike?

Si e sheh Luboteni letrën e kryeministrit në detyrë, Ramush Haradinaj?

Jeta në Kosovë transmetohet në RTK dhe drejtpërdrejt në Facebook të KALLXO.com. Ndërsa repriza transmetohet të premten në mesditë.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!