Postet nga: Jeta në Kosovë

'Jeta në Kosovë', arsimi profesional dhe tregu i punës

Sonte në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ do të diskutohet lidhur me arsimin profesional në Kosovë dhe përgatitjen e nxënësve për tregun e punës.

Eksperti: Duhet të bëhet super ekspertizë për vdekjen e Astrit Deharit

Në emisionin në “Jeta në Kosovë” u diskutua në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Avokati i Popullit: Zbulimi i  videove nga burgu i Deharit, shkelje e etikës profesionale

Videot që qarkulluan në media nga Qendra e Paraburgimit në Prizren në ditën kur vdiq aktivisti Astrit Dehari po cilësohet shkelje e rëndë nga Avokati i Popullit.

Shpjegimi i policisë: Pse u zhdukën thonjët e Astrit Deharit?

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Zotimi i prokurorit për rastin Dehari: Do t’i shkojmë deri në fund

Prokurori Besim Kelmendi është shprehur i bindur në gatishmërinë e këtij institucioni që ta hetojë në detaje vdekjen e Astrit Deharit.

Policia tregon pse nuk u ekzaminuan menjëherë cimerët e qelisë së Astrit Deharit

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Drejtori i Hetimeve në Polici flet për deklaratën e Nexhmi Krasniqit se Astrit Dehari vdiq nga medikamentet

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Standardi i dyfishtë i KQZ-së për pranimin e votave me vonesë

Mbi 4 mijë zarfe me vota të ardhura me postë për zgjedhjet e 6 tetorit nuk janë procesuar për numërim për shkak se kanë arritur pas afatit ligjor, ...