Shaqir Totaj përdor biçikletën për t'u kthyer nga puna, Foto: Shaqir Totaj, Facebook

Shaqir Totaj përdor biçikletën për t'u kthyer nga puna

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, ka njoftuar se për t’u kthyer nga puna në shtëpi ka përdorur biçikletën.

“Përfundova ditën e punës dhe po shfrytëzoj transportin alternativ , për t’u kthyer në shtëpi”, ka shkruar Totaj.

Tutje, kryetari ka bërë thirrje që për të mbrojtur ambientin të përdoren biçikletat.