Postet nga: Shaqir Totaj

Reja e Shaqir Totajt punësohet edukatore në një shkollë në Prizren

Elma Bytyqi, reja e kryetarit të Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, është punësuar së fundmi si edukatore në një shkolle fillore në qytet.

AAK del nga koalicioni qeverisës me PDK-në në Prizren

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), dega në Prizren, ka dalë nga koalicioni me Partinë Demokratike të Kosovës në qeverisjen lokale.

Falja e 100 eurove të tatimit në pronë, ky është vendimi i Gjykatës Kushtetuese

Kushtetuesja ka nxjerrë aktgjykim përmes të cilit ka konstatuar se plotësim-ndryshimi i fundit i Ligjit për tatimet mbi pronat e paluajtshme nuk cenon kompetencat vetanake të komunave.

Kanosja ndaj kryetarit të Prizrenit, njëri i pandehur e pranon fajësinë

Njëri nga të pandehurit e ka pranuar fajësinë në gjykimin për kanosje ndaj kryetarit të Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj.

Komunat e dërgojnë në Gjykatë Kushtetuese Ligjin për tatimin në pronë

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka dërguar sot në Gjykatë Kushtetuese, Ligjin për tatimin në pronë të paluajtshme, i cili parasheh faljen e 100 eurove të tatimit pë...

Kurti e viziton Prizrenin, pritet nga Totaj

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Mjedisit, Hysen Durmishi, ka vizituar sot Komunën e Prizrenit, ku është pritur nga kryetari Shaqir Totaj.

Shaqir Totaj me truall në vlerë 300 mijë euro

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj (PDK) ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

Komuna e Prizrenit merr në menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prizrenit ka marrë nën menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve të ndërmarrjes shoqërore 'Kosovatrans', që deri më tani ka qenë ...